LEREN IN DE 21STE EEUW

iStock_000002030715XSmallDe wereld om ons heen verandert in rap tempo. Kinderen groeien op in een wereld waarin technologie doordringt in bijna alle aspecten van het dagelijks leven. Het tempo van deze ontwikkelingen is hoog. Kinderen komen in een wereld terecht waarvan we nog niet weten hoe die eruit zal ziet. Hierdoor worden scholen geconfronteerd met nieuwe vragen en verwachtingspatronen.
Nieuwsgierig om praktisch aan de slag te gaan met 21st century skills? Waarbij je kinderen betrokken en met rode konen aan het werk ziet en de focus ligt op het beste uit de leerling te halen in plaats van snel het beste van jezelf in de leerling te stoppen, dan biedt onze ondersteuning wellicht een antwoord. KEii  begeleidt in het ontwerpen van leerprocessen met de nadruk op het leren zelf, maar met als belangrijk doel om zowel de motivatie van leerlingen te verhogen als de werkdruk van docenten te verminderen. Door inzet van deze didactiek ontwikkelen de kinderen kritisch denken, creativiteit, samenwerken, probleemoplossend vermogen en andere belangrijke 21 eeuwse vaardigheden, waarmee de leerlingen worden voorbereid om zich te redden in een wereld waarin  ze (gaan) leven, leren en werken.

Begeleiding-nascholing

1. Leren door doen
2. Studiedag(deel) ‘Leren in de 21ste eeuw’: Samen met je team stappen maken in de onderwijskundige keuzes die horen bij ‘Leren in de 21ste eeuw’.
Evaluatie IKC Het Sterrenbos Huissen: ‘Tijdens de studiedag werd ik KEI enthousiast. Jullie presentatie zat goed in elkaar. Luisteren, maar ook doe-activiteiten. Dat willen mensen in het onderwijs graag. DOEN!’; ‘De interactieve benadering en de directe koppeling van theorie en praktijk.’; ‘Afwisseling motiverende werkvormen.’; ‘Het gevoel dat je ‘aan’ gezet wordt.’

onderbalk KEii

©KEii | Slegers&Clement VOF – Alle rechten voorbehouden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: