SAMEN

KEii WERKT SAMEN MET

VaXGMkSr

Prowise is gespecialiseerd in digitale (leer)middelen en oplossingen voor mn. het onderwijs. Vanuit een duidelijke onderwijsvisie uit zich dit in hardware, software en een nascholingsaanbod. KEii is gecertificeerd om Prowise trainingen te verzorgen.


index O21 levert producten en diensten voor het basis- en voortgezet onderwijs. We bundelen kennis en ervaringen m.b.t. digitale leerprocessen om nog beter te begrijpen hoe leerlingen in de 21e eeuw leren.


Schermafbeelding 2016-03-14 om 10.08.25

KNP Praktijk van Klinisch Neuropsycholoog Dr Annemaaike Serlier-Van den Bergh doet onderzoek, diagnose en adviseert bij kinderen bij wie het leren niet gaat zoals verwacht of de manier van zijn anders is dan gedacht. Met gespecialiseerde neuropsychologische test geeft KNP Praktijk u inzicht over de wijze van informatieverwerking bij uw kind. Samen met KNP Praktijk bieden we een unieke training aan waarbij het leren ontwikkelen van gepersonaliseerd oefenmateriaal voor kinderen met een reken- spelling of leesproblemen centraal staat.


qV8743agXperto is een jonge, dynamische organisatie voor de professionals in het primair onderwijs. Het vakmanschap van de leerkracht staat centraal in hun dienstverlening. Inspiratie, scholing en training gaat hand in hand. 


nlFcW3PkURCoaching is een advies- en trainingsbureau gespecialiseerd in ‘coaching’ als stijl van leidinggeven en begeleiden. Coaching wordt gezien als het proces waarin een appèl wordt gedaan op het zelflerende en zelfsturende vermogen van mensen. In een maatschappij die voortdurend en steeds sneller verandert kan alleen iemand met een zelflerende en zelfsturende houding optimaal presteren.

onderbalk KEii

© 2016 KEii | Slegers&Clement VOF – Alle rechten voorbehouden

Advertenties